Over ons

Ons team

Bertus Vinke

Bertus Vinke

Hey Y'all, Ik ben Bertus Vinke, speel slaggitaar en ben leadzanger bij Highway Ramblers. Ik speel gitaar vanaf mijn 16e en begeleidde mijzelf bij het zingen. Mijn vader was vrachtwagenchauffeur en Country muziek is mij met de paplepel ingegoten. Ik vind het leuk om met deze nieuwe groep muzikanten te spelen en hoop jullie snel te zien. Keep it country! Bertus

Charles Rotteveel

Charles Rotteveel

Charles Rotteveel de basgitarist kocht zijn eerste basgitaar in 1963 in Den Haag. Bij de aanschaf daarvan kreeg ik 4 lessen gratis van René Nodelijk (René and the Alligators). Tot 1968 in een, wat we nu noemen een Indorockband, met 4 Indische jongens. In die tijd speelden we hoofdzakelijk in het weekend op Scheveningen in “nachtclubs” met maandcontracten van ’s avonds 21 uur tot 3 uur. In 1968 gitaar en apparatuur verkocht tot ik Bertus Vinke tegen kwam in 2003 en zodoende in de country sfeer ben terecht gekomen. Diverse jaren gespeeld en opgetreden met de TCC band. En sinds kort gaan we weer verder als Highway Ramblers countryband.

Willemijn Mol

Willemijn Mol

Hoi! Ik ben Willemijn Mol en leadgitarist van Highway Ramblers. Ben in 2016 begonnen met gitaarles bij Bertus, met het onvermijdelijke resultaat in de country te belanden. Een geweldige muziekstijl waarin ik me met deze band helemaal kan uitleven.

Benno de Laet

Benno de Laet

Ik ben Benno en drum al van jongs af aan. Mijn keuze voor muziek is heel breed maar ik ben opgegroeid met country muziek. Ik heb in verschillende bandjes gespeeld. Maar na een break van 25 jaar weer actief als drummer/voorzitter in een groot koor. Met de intrede van COVID-19 ligt het koor stil. Sinds kort bandlid van de Highway Ramblers. Een country band waar ik met fijne mensen muziek maak. Ik kan hier heel goed mijn ei in kwijt.

Peter Boelens

Peter Boelens

Hallo, ik ben Peter Boelens, geboren in “De Gordel van smaragd”. Op mijn 14e kreeg ik een gitaar en mocht ik op les; maar ik moest iedere dag oefenen van mijn vader. Eerst 15 minuten, na een jaar een half uur en uiteindelijk werd het een uur. Met zo’n regime was ik niet blij en vond ik de gitaar niet zo leuk meer. Maar als ik er nu op terugkijk en zie wat een plezier ik er nu in heb, ben ik blij, dat mijn pa destijds die keus voor mij maakte. Doordat er heel veel country in huis werd gedraaid, werd ik gegrepen door de pedalsteel en verlangde ik er ook op te spelen, dat lukte pas vele, vele jaren later. Geïnteresseerd in muziekinstrumenten begon ik uit te kijken naar andere instrumenten, zo kreeg ik een viool, een dwarsfluit en....en..... tot ik een mandoline in handen kreeg. Dat vond ik ook een heel mooi ding. Niet de eerste keer, overigens, bij Bertus Vinke, maar op een of andere manier zoeken we elkaar toch steeds weer op. Sinds kort hebben we elkaar weer gevonden en ik maak nu dan ook deel uit van Highway Ramblers, op de pedalsteel en af en toe de mandoline.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Er zijn momenteel geen berichten. 

E-mailen
Bellen