Over ons

Ons team

Bertus Vinke

Bertus Vinke

Hey Y'all, Ik ben Bertus Vinke, speel slaggitaar en ben leadzanger bij Highway Ramblers. Ik speel gitaar vanaf mijn 16e en begeleidde mijzelf bij het zingen. Mijn vader was vrachtwagenchauffeur en Country muziek is mij met de paplepel ingegoten. Ik vind het leuk om met deze nieuwe groep muzikanten te spelen en hoop jullie snel te zien. Keep it country! Bertus

Charles Rotteveel

Charles Rotteveel

Charles Rotteveel de basgitarist kocht zijn eerste basgitaar in 1963 in Den Haag. Bij de aanschaf daarvan kreeg ik 4 lessen gratis van René Nodelijk (René and the Alligators). Tot 1968 in een, wat we nu noemen een Indorockband, met 4 Indische jongens. In die tijd speelden we hoofdzakelijk in het weekend op Scheveningen in “nachtclubs” met maandcontracten van ’s avonds 21 uur tot 3 uur. In 1968 gitaar en apparatuur verkocht tot ik Bertus Vinke tegen kwam in 2003 en zodoende in de country sfeer ben terecht gekomen. Diverse jaren gespeeld en opgetreden met de TCC band. En sinds kort gaan we weer verder als Highway Ramblers countryband.

Willemijn Mol

Willemijn Mol

Hoi! Ik ben Willemijn Mol en leadgitarist van Highway Ramblers. Ben in 2016 begonnen met gitaarles bij Bertus, met het onvermijdelijke resultaat in de country te belanden. Een geweldige muziekstijl waarin ik me met deze band helemaal kan uitleven.

Wigo van der Schoot

Wigo van der Schoot

Gert Huizinga

Gert Huizinga

Pedal Steeler

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Er zijn momenteel geen berichten. 

E-mailen
Bellen