Over ons

Ons team

Bertus Vinke

Bertus Vinke

Hey Y'all, Ik ben Bertus Vinke, speel slaggitaar en ben leadzanger bij Highway Ramblers. Ik speel gitaar vanaf mijn 16e en begeleidde mijzelf bij het zingen. Mijn vader was vrachtwagenchauffeur en Country muziek is mij met de paplepel ingegoten. Ik vind het leuk om met deze nieuwe groep muzikanten te spelen en hoop jullie snel te zien. Keep it country! Bertus

Jelle Rademaker

Jelle Rademaker

Jelle Rademaker Geboren in Groningen. In 1963 begonnen met gitaar spelen in diverse bandjes. Ook nog een periode als slagwerker gewerkt. In 1971 overgestapt op basgitaar. +/- 12 jaar als beroepsmuzikant gewerkt. Gestopt in 1983 als beroeps en heel iets anders gaan doen. 37 jaar later de basgitaar weer opgepakt en weer begonnen met spelen.

Willemijn Mol

Willemijn Mol

Hoi! Ik ben Willemijn Mol en leadgitarist van Highway Ramblers. Ben in 2016 begonnen met gitaarles bij Bertus, met het onvermijdelijke resultaat in de country te belanden. Een geweldige muziekstijl waarin ik me met deze band helemaal kan uitleven.

Wigo van der Schoot

Wigo van der Schoot

Gert Huizinga

Gert Huizinga

Howdy, Mijn naam is Gert Huizinga. Zo rond mijn 17e ben ik als slaggitarist en zanger mijn eigen countryband “Hayride” gestart…..mijn liefde voor country was er al van kleins af aan. Zo rond 2006 heb ik met veel plezier een jaar of 5 als gitarist en zanger in de countryband “Eemscreek” gespeeld. De pedalsteel bespeelde ik op het podium voor het eerst in 2016 met de band “Sidewinder”.. Momenteel speel ik pedalsteel, akoestisch gitaar en mondharmonica in 2 countrybands te weten “Buckle and Boots” en natuurlijk met deze geweldige mensen in “Highway Ramblers” Veel plezier bij onze optredens.

Lindsay Blok

Lindsay Blok

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Er zijn momenteel geen berichten. 

E-mailen
Bellen