Over ons

Ons team

Bertus Vinke

Bertus Vinke

Hey Y'all, Ik ben Bertus Vinke, speel slaggitaar en ben leadzanger bij Highway Ramblers. Ik speel gitaar vanaf mijn 16e en begeleidde mijzelf bij het zingen. Mijn vader was vrachtwagenchauffeur en Country muziek is mij met de paplepel ingegoten. Ik vind het leuk om met deze nieuwe groep muzikanten te spelen en hoop jullie snel te zien. Keep it country! Bertus

Charles Rotteveel

Charles Rotteveel

Charles Rotteveel de basgitarist kocht zijn eerste basgitaar in 1963 in Den Haag. Bij de aanschaf daarvan kreeg ik 4 lessen gratis van René Nodelijk (René and the Alligators). Tot 1968 in een, wat we nu noemen een Indorockband, met 4 Indische jongens. In die tijd speelden we hoofdzakelijk in het weekend op Scheveningen in “nachtclubs” met maandcontracten van ’s avonds 21 uur tot 3 uur. In 1968 gitaar en apparatuur verkocht tot ik Bertus Vinke tegen kwam in 2003 en zodoende in de country sfeer ben terecht gekomen. Diverse jaren gespeeld en opgetreden met de TCC band. En sinds kort gaan we weer verder als Highway Ramblers countryband.

Kaylee Landhuis

Kaylee Landhuis

Hallo allemaal, Ik ben Kaylee, 20 jaar en woonachtig in Coevorden. Muziek maken is mijn grote passie en doe ik al van jongs af aan. Eerst speelde ik vooral klassiek, maar nu heb ik eindelijk mijn uitlaat klep gevonden in de country "fiddle" muziek☺. Naast viool speel ik ook graag gitaar, dus soms speel ik ook gitaar in de band. Ik hoop dat jullie genieten van de muziek van de Highway Ramblers.

Willemijn Mol

Willemijn Mol

Hoi! Ik ben Willemijn Mol en leadgitarist van Highway Ramblers. Ben in 2016 begonnen met gitaarles bij Bertus, met het onvermijdelijke resultaat in de country te belanden. Een geweldige muziekstijl waarin ik me met deze band helemaal kan uitleven.

Benno de Laet

Benno de Laet

Ik ben Benno en drum al van jongs af aan. Mijn keuze voor muziek is heel breed maar ik ben opgegroeid met country muziek. Ik heb in verschillende bandjes gespeeld. Maar na een break van 25 jaar weer actief als drummer/voorzitter in een groot koor. Met de intrede van COVID-19 ligt het koor stil. Sinds kort bandlid van de Highway Ramblers. Een country band waar ik met fijne mensen muziek maak. Ik kan hier heel goed mijn ei in kwijt.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Er zijn momenteel geen berichten. 

E-mailen
Bellen